Voicu & Filipescu a anuntat trei promovari interne, ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor. Avocatele Diana Condurache, Madalina Constantin si Carmen Dutescu vor ocupa pozitiile de managing associate, a anuntat casa de avocatura.
“Promovarile facute anul acesta reprezinta un pas firesc in dezvoltarea echipei si a celor trei colege numite managing associates”, a declarat Mugur Filipescu (foto), partener fondator in cadrul firmei.

Totodata, avocatele Georgiana Badescu si Raluca Mihai – numite managing associate la inceputul anului 2012 si Mariana Popa – managing associate si coordonatoarea practicii de insolventa a firmei devin membre ale managing board, forul decizional al Voicu & Filipescu, alaturi de cei noua parteneri – Daniel Voicu, Mugur Filipescu, Daniel Costea, Marta Popa, Raul Mihu, Roxana Negutu, Dumitru Rusu, Florin Dutu si Alex Tabacu (tax partner).

“Ponderea activitatilor de coordonare si doza de implicare in administrarea clientilor firmei cresc semnificativ la acest nivel, motiv pentru care am decis sa dezvoltam structura de beneficii acordate tuturor managing associates, care, incepand de anul acesta, va include si o cota de participare la profitul firmei.”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator.


Echipa Voicu & Filipescu include 55 avocati, consultanti si angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri