Adriana Duncea (41 ani), avocat coordonator al Duncea, Stefanescu & Asociatii si seful departamentului de servicii juridice in cadrul Mazars Romania, a devenit cel de-al treilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale si prima femeie care accede la aceasta pozitie pe plan local.
Mazars are la nivel global 770 parteneri, iar Duncea a devenit astfel al patrulea partener din cadrul biroului din Bucuresti al Mazars care intra in structura de conducere globala, alaturi de Jean-Pierre Vigroux (Managing Partner), Gabriel Sincu (seful departamentului Tax & Outsourcing) si Vasile Andrian (seful departamentului Audit si Financial Advisory Services).

Adriana Duncea (foto) este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucurešti, membra a Baroului de Avocati Bucuresti din anul 1997 si avocat coordonator al societatii de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii.

Ea detine o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul serviciilor de consultanta, reprezentare si asistenta juridica, fiind specializata in litigii comerciale si fiscale, precum si in drept imobiliar si societar.

"Pentru anul 2013 ne-am propus sa acceleram ritmul de crestere, atat prin diversificarea solicitarilor venite din partea clientilor existenti, cat si prin atragerea de noi clienti in domeniile de consultanta in care suntem specializati”, a spus Duncea.

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii a fost infiintata in anul 2008, ca urmare a transformarii Cabinetului de Avocatura Duncea Adriana (care functiona inca din anul 1999, data la care a intrat in Romania firma de consultanta Haarmann Hemmelrath / RSM Hemmelrath), fiind biroul de avocatura corespondent al firmei germane.

In aprilie 2007 a avut loc fuziunea dintre Mazars si RSM Hemmelrath, iar cabinetul a devenit corespondentul local al Mazars. In prezent, firma de avocatura detine un numar de 13 avocati asociati si colaboratori, specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, restructurari si insolvente, drept bancar si asigurari, concurenta, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, arbitraje.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank