Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza un proiect de dezvoltare personala si profesionala, dedicat membrilor echipei si clientilor firmei.

„Team gilding” este un program ce include o serie de dezbateri speciale, moderate de un invitat de anvergura din elita romaneasca. Scopul acestui proiect este de a promova o alternativa la clasicele programe de „team building”(impregnate adesea de sabloane si formule-cliseu) si de a cultiva o atmosfera de autentica naturalete si cordialitate intre coechipierii firmei si clientii acesteia. De asemenea, prin subiectele aduse in discutie, participantilor li se va oferi ragazul de a reflecta la alte lumi decat cele imediate, de a dialoga in alt limbaj decat cel profesional, de a pune intrebari si despre alte teme decat cele nascute din rutina zilnica.

Potrivit firmei de avocatura, prima intalnire de acest fel este programata pentru joi, 12 septembrie, intr-o locatie din Centrul Vechi, avandu-l ca lector si moderator pe Horia Roman Patapievici, cu tema „Despre natura civilizatiei la un pahar de whisky”.

„Traim cu totii intr-un mediu in care vorbim mereu despre legi, norme, contracte, business, clienti, afaceri si bani. O mare parte dintre intalnirile noastre de antrenament (sedinte zise de “training”) vizeaza aceste teme si abilitatile noastre de a citi mai bine legile, de a face contracte mai riguroase, de a privi mai pragmatic afacerile, de a castiga mai multi bani. Gasesc insa ca a venit vremea ca, o data la doua saptamani, sa ne tragem oleaca sufletul si sa taifasuim la un altfel de training: o dezbatere speciala, noi intre noi si impreuna cu prieteni si clienti de-ai nostri”, spune Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

El a adaugat ca aceasta initiativa poate fi caracterizata drept un instrument inovator de recompensare a membrilor firmei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri