Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a recrutat-o pe Cristina Taeuber Ana in calitate de coordonator al departamentului de fonduri structurale al firmei.
Ea detine o experienta specifica de 7 ani dobandita in cadrul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, unde a coordonat implementarea fondurilor de preaderare pe domeniile afaceri interne, justitie si social, iar in ultimii doi ani a coordonat in calitate de director de program implementarea si monitorizarea proiectelor din Programul Norvegian de Cooperare cu Romania in cadrul Ambasadei Regale a Norvegiei in Romania.

„Gradul redus de absorbtie a fondurilor europene, problemele existente la nivelul capacitatii administrative de a genera si implementa asemenea proiecte, dar si insuficienta cunoastere ori lipsa de informare adecvata a beneficiarilor au condus la starea critica a unora dintre programele curente”, spune Cristina Taeuber Ana, coordonator al Departamentului de Fonduri Structurale din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii.

Ea a mai activat in calitate de expert juridic, formator si raportor national in cadrul unor programe derulate de organizatii internationale precum OSCE, Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Freedom House sau reprezentante diplomatice straine precum UK Foreign Office, Ambasada Regatului Norvegiei la Bucuresti, universitati din statele membre ale Uniunii Europene si institute de cercetare.

„Decizia firmei noastre de a fi mai activa in consultanta pentru atragerea fondurilor structurale este motivata de nevoia dinamizarii unui domeniu criticat pentru lentoarea si ineficienta sa. Credem ca, printr-o asemenea decizie strategica, venim in intampinarea a numeroase cereri de ajutor si putem pune umarul la revigorarea cu succes a unor proiecte”, a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Din echipa departamentului de fonduri structurale mai fac parte Dan Borbely (avocat asociat specializat in drept imobiliar si infrastructura), Serban Paslaru (avocat asociat specializat in proiecte de PPP/achizitii publice), Ioana Hrisafi (avocat asociat specializat in litigii in domeniul achizitiilor publice), Raluca Vasilache (avocat asociat specializat in ajutoare de stat/dreptul concurentei), Vlad Cercel (avocat colaborator coordonator specializat in proiecte de PPP/achizitii publice), Oana Gavrila (avocat colaborator coordonator specializat in litigii in domeniul achizitiilor publice).
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri