Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii anunta 11 promovari interne, printre care se numara avansarea lui Sebastian Radocea in pozitia de partener, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc in perioada noiembrie-decembrie 2014.

Tuca Zbarcea&Asociatii are in prezent peste 170 de avocati si angajati iar incepand cu 1 ianuarie 2015, numarul partenerilor va urca la 25 de la 24 in prezent. Ca urmare a promovarii, Sebastian Radocea devine partener in departamentul de energie al firmei. Alti zece avocati au fost avansati, toate promovarile fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Sebastian Radocea (foto), 40 de ani, este specializat in dreptul energiei, fuziuni si achizitii si drept societar si comercial. El lucreza in avocatura de 15 ani, perioada in care a participat la primul proces de separare legala (unbundling) a activitatilor de distributie si furnizare de energie electrica la nivelul unei foste societati de stat din sectorul energiei electrice, precum si in privatizarea unor societati de distributie si furnizare a energiei electrice.

De asemenea, avocatul a acordat asistenta unui numar considerabil de investitori privati in legatura cu dezvoltarea, operarea, achizitia si/sau vanzarea unor proiecte fotovoltaice. In prezent, Sebastian Radocea este implicat in implementarea, pentru prima data in Romania, a proiectelor de eficienta energetica in sectorul public.

Alti 10 avocati au fost promovati la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene si Dana Busini vor face parte, de la inceputul lui 2015, din grupa de elita a firmei - Managing Associate. De asemenea, Olga Cobasneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Nita, Ruxandra Frangeti si Alexandru Moldoveanu se alatura grupei avocatilor seniori – Senior Associate. Majoritatea promovarilor sunt in departamentele de litigii si arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar si drept societar/comercial, drept financiar-bancar si piete de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

Citeste si:
Idea Bank a promovat in functii executive doi manageri romani
Idea Bank a promovat in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Andersen Global intra in Romania: acord cu o firma de avocatura