“Acest parteneriat strategic este similar cu multe altele pe care firme membre KPMG din intreaga lume le-au incheiat cu firme de consultanta mai mici, focusate pe anumite segmente, cu scopul de a raspunde cerintelor clientilor. Atunci cand un client apeleaza la oricare dintre noi pentru servicii de consultanta in management, il indreptam catre firma cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor sale sau ii oferim servicii in parteneriat acolo unde este cazul. Aceasta este o abordare practica pentru piata romaneasca de consultanta in management”, spune Serban Toader, senior partner la KPMG in Romania.

Cele doua companii vor oferi servicii complete – de la strategie la optimizare – pentru companiile care doresc sa isi reduca din costuri si sa isi imbunatateasca eficienta.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care ofera servicii de audit, asistenta fiscala si consultanta in afaceri in 156 de tari si are 152.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume.

Citeste si:

KPMG in Romania si Moldova isi desfasoara activitatea in sase birouri amplasate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are peste 650 de angajati.

Ensight Management Consulting ofera servicii de management, finante, resurse umane, IT, strategie, design organizational, fuziuni si achizitii, logistica, marketing si vanzari.