Compania de consultanta in afaceri si audit KPMG Romania a recrutat 90 de noi angajati, odata cu 1 octombrie 2013, dintre care cea mai mare parte - 70 de persoane - provin din prima generatie a Scolii de Afaceri KPMG.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care ofera servicii de audit, asistenta fiscala si consultanta in afaceri in 156 de tari si are 152.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume.

KPMG in Romania si Moldova isi desfasoara activitatea in sase birouri amplasate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent, compania are peste 650 de angajati.

KPMG si Ensight Management Consulting, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanta in management, fondat in Romania, au incheiat recent un parteneriat prin care KPMG urmareste dezvoltarea in anumite sectoare de piata in crestere.

Cele doua companii vor oferi servicii complete – de la strategie la optimizare – pentru companiile care doresc sa isi reduca din costuri si sa isi imbunatateasca eficienta.

Citeste si:
Cele mai importante evenimente ale momentului
Actual: cele mai importante...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Ferrari, cel mai puternic brand din lume, iar Amazon, cel mai valoros