Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este "batut in cuie" in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere.

Antonescu a fost intrebat daca in urma discutiilor cu FMI este un lucru clar faptul ca nu va creste cota unica anul viitor.
"Da, am inteles si de la domnul Chitoiu, si de la primul ministru ca acest lucru e batut in cuie", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a mentionat ca, atunci cand s-a referit la lupta premierului si a ministrului de Finante de a mentine nivelul cotei unice, nu a imaginat "niste lupte fizice intre Ponta, Chitoiu si domnii de la FMI".

"Nu mi i-am imaginat tragandu-se de cravata, dar una dintre variantele foarte la indemana pe care FMI era dispus sa o ia in calcul era cresterea cotei unice, si in sensul acesta tocmai elogiindu-le activitatea si fermitatea atat a premierului, cat si a domnului Chitoiu, am spus ca oamenii au fost consecventi cu declaratiile politice, cu programul de guvernare si au reusit acest lucru care e foarte important, sa mentina cota unica la 16%", a mai spus Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri