Perchezitii la spitale din Capitala intr-un dosar de coruptie privind achizitii

Procurorii DNA fac perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe, scrie Mediafax.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza "suspiciunea savarsirii, in perioada 2008-2011, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe", se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

In acest dosar, procurorii fac perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si sediile unor institutii publice si unitati sanitare.

"In acest moment, in cauza se efectueaza urmarirea penala prin raportare strict la fapte, nefiind inceputa urmarirea penala fata de vreo persoana", a precizat DNA.

Procurorii beneficiaza de sprijin din partea Oficiului de Lupta Antifrauda (OLAF) din cadrul Comisiei Europene, DLAF, precum si de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Citeste si:
Fratii Becali si judecatoarea Terceanu au recunoscut acuzatiile
Fratii Becali si judecatoarea...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Spital, Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri