RTPR Allen & Overy il coopteaza pe Valentin Berea

Casa de avocatura RTPR Allen & Overy isi intareste echipele de concurenta, litigii si proprietate intelectuala prin cooptarea in calitate de partener a lui Valentin Berea impreuna cu o echipa de trei avocati.

Cu o experienta extrem de variata in domeniu, Valentin Berea, anterior partener la Bulboaca&Asociatii, a obtinut in instanta o reducere de peste 80% a unei amenzi impuse de Consiliul Concurentei (pe piata comercializarii insulinei), pe baza unei circumstante atenuante, ceea ce a deschis calea formarii unei jurisprudente acum constante, de reducere judiciara a amenzilor autoritatii de concurenta. In afara de activitatea contencioasa si necontencioasa in domeniul dreptului concurentei, el s-a remarcat prin implicarea in numeroase litigii comerciale si arbitraje importante (inclusiv arbitraje ICC).

Avocatul este totodata consilier in domeniul proprietatii intelectuale si colaborator al Facultatii de Drept.

RTPR a fost infiintata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. RTPR Allen & Overy are o echipa de 43 de avocati, inclusiv 5 parteneri – Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, precum si Lucian Mihai, ca of counsel.

Citeste si:
RTPR Allen & Overy numeste un nou partener cu expertiza pe M&A
RTPR Allen & Overy o numeste...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri