Judecatorii de la CAB au dispus mentinerea sechestrului asigurator asupra unui imobil al lui Gheorghe Sin, aflat in sectorul 2, cu o valoare estimata de 110.000 de euro, unui apartament al Vicai Ene, din sectorul 4, estimat la 88.000 de euro, casei din Otopeni a lui Gheorghe Mencinicopschi si a sotiei sale, cu o valoare estimata de 456.000 de euro.

In cazul lui Sorin Pantis, se mentine sechestrul asigurator asupra unei case si unui teren de 504,6 mp din sectorul 2, si a unor parti dintr-un apartament cu boxa si parcare, tot in sectorul 2, potrivit Mediafax. De asemenea, Pantis are confiscate 10 parti sociale reprezentand o participatie de 100% la capitalul social al SC Fintech Consulting SRL si 49 parti sociale reprezentand o participatie de 49% din capitalul social al SC TLD Evolution SRL.

Instanta le-a confiscat si lui Jean-Catalin Sandu un apartament din sectorul 3, cu o valoare estimata de 210.000 euro si lui Vlad-Nicolae Savulescu o casa si un teren din sectorul 1 evaluate la 1 milion de euro si un apartament din sectorul 2 evaluat la 95.000 de euro.

Citeste si:

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat definitiv, vineri, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la 8 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis a primit o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii ICA.

Jean-Catalin Sandu, fost sef al Directiei Juridice din ADS, a fost condamnat la sase ani de inchisoare. Aceeasi pedeapsa a primit-o Vlad-Nicolae Savulescu, fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Gheorghe Sin a primit patru ani de inchisoare cu suspendare, iar Vica Ene, trei ani, tot cu suspendare.