Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa convoace Comisia juridica, incepand de miercuri, pentru a elabora raportul la proiectul legii insolventei persoanei fizice, Valeriu Zgonea precizand ca plenul va fi convocat saptamana viitoare, in 24 de ore de la finalizarea raportului.

Sedinta de miercuri a Comisiei juridice urmeaza sa inceapa la ora 10.00, dezbaterile putand continua pana saptamana viitoare. Potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, plenul urmeaza sa fie convocat in 24 de ore de la momentul finalizarii raportului asupra proiectului de lege, saptamana viitoare, potrivit Mediafax.

Biroul Permanent al Camerei a mai decis sa se convoace pentru miercuri, la ora 11.00, Comisia de buget, la solicitarea presedintelui comisiei, pentru a discuta despre situatia creata prin cresterea brusca a francului elvetian in raport cu euro si leu. Copresedintele PNL Alina Gorghiu anuntase, luni, ca PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice, aratand ca este ”singura reglementare” care poate ajuta, in contextul cresterii francului elvetian.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si