Unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc sambata in Iasi, intr-un caz de evaziune fiscala si trafic de influenta,surse judiciare spunand ca e vizat si un judecator al Curtii de Apel Iasi ce ar fi acceptat promisiunea a 200.000 lei pentru admiterea unei contestatii a doi condamnati la inchisoare

Potrivit unor surse judiciare, unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc, sambata dimineata, in mai multe locuri din Iasi, intr-un dosar de evaziune fiscala si trafic de influenta, printre persoanele vizate fiind judecatorul Dan Anton de la Curtea de Apel Iasi, care este suspectat ca a intervenit in favoarea unor persoane condamnate, in schimbul sumei de 200.000 de lei si al unor bunuri, potrivit Mediafax.

Astfel, judecatorul ar fi acceptat promisiunea sumei de 200.000 de lei si a unor produse alimentare - curcan si vin - pentru admiterea unei contestatii in anulare fata de doi condamnati definitiv la trei ani de inchisoare pentru evaziune si spalare de bani intr-un dosar al DIICOT Iasi, spun surse judiciare.

Conform acelorasi surse, intermediar ar fi un fost judecator, in prezent pensionar. Actiunea DIICOT de sambata ar fi fost declansata in urma unui denunt.

Citeste si:
Omul de afaceri Ilie Carabulea si fiul sau sunt retinuti de DIICOT
Omul de afaceri Ilie...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, adus cu mandat la DNA Ploiesti