In primele sase luni ale acestui an, aproape 4.000 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte 1.520 arestate la domiciliu, la inceputul lunii iulie fiind sub supravegherea politistilor 6.097 de inculpati pentru care magistratii au dispus masuri preventive in dosarele in care sunt cercetati sau judecati, relateaza adevarul.ro.

In prima jumatate a acestui an, la nivel national au fost dispuse masuri masuri de supraveghere judiciara fata de 5.493 de persoane. Dintre acestea, 1.520 au fost plasate in arest la domiciliu, 3.958 sub control judiciare, iar alte 15 au fost puse sub control judiciar pe cautiune, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Conform documentului citat, pe 1 iulie, erau in supraveghere 6.097 de persoane, dintre care 602 in arest la domiciliu, 5.458 in control judiciar si 37 in control judiciar pe cautiune.

Citeste mai multe pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri