Tranzactia se supune aprobarii Consiliului Concurentei.

Costin Taracila (Managing Partner), Alina Stavaru (Counsel) si Roxana Ionescu (Senior Associate) au coordonat echipa RTPR Allen & Overy care a asistat Advent International in aceasta tranzactie. Din echipa au mai facut parte Ana Eremia, Diana Dimitriu, Andrei Mihul, Raluca Deaconu, Laurentiu Tisescu, Adrian Cristea, Monica Marian (Associate). Hugh Owen, Partner in biroul Allen & Overy din Budapesta a acordat consultanta pe aspectele de drept englez ale tranzactiei.

De asemenea, NNDKP l-a consiliat pe Wargha Enayati, actionarul minoritar al Regina Maria, in tranzactia prin care acesta a vandut cei 20% din pachetul de actiuni catre MID Europe Partners (impreuna cu Advent, care detinea pachetul majoritar de 80%).

Citeste si:

Proiectul a fost coordonat de Gabriela Cacerea, unul din partenerii NNDKP, Emanuel Petre fiind unul dintre avocatii cu implicati in acest deal.

Regina Maria are aproximativ 300.000 de abonamente corporate si o prezenta nationala prin 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara, 4 spitale, 11 laboratoare si 5 centre de imagistica.

Citeste mai multe despre preluarea Regina Maria de catre Mid Europa Partners.

Sursa foto: Shutterstock