Cu o experienta de peste sapte ani in avocatura de business, Lavinia Nucu a lucrat in cadrul mai multor tranzactii imobiliare, cu precadere pe nisa terenurilor forestiere si agricole. In calitate de avocat pledant, Lavinia Nucu a reprezentat clienti in fata instantelor judecatoresti in cauze de drept civil, drept comercial, drept administrativ si litigii fiscale. Ea a lucrat anterior la TPA Horwath Romania, ultima functie ocupata fiind de Legal Manager.

Lavinia Nucu a absolvit Facultatea de Drept in anul 2004 si are doua mastere in Dreptul Afacerilor, respectiv Dreptul Muncii. Este membru in Baroul Bucuresti din luna aprilie 2005.

Andrei Caloian, care anterior a lucrat in cadrul Vilau si Asociatii, are patru ani de experienta in avocatura de business, asistand investitori straini, cu precadere pe piata imobiliara si in industria aviatica. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2010, precum si Academia de Studii Economice – Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune in 2009. Este membru in Baroul Bucuresti din mai 2011.