Casa de avocatura Dentons il recruteaza pe Doru Postelnicu in echipa de finante-banci a biroului din Bucuresti.

El revine ca membru senior al grupului de finante-banci in cadrul Dentons dupa patru ani (iunie 2011-mai 2015) in care a coordonat departamentul juridic al Bancii Comerciale Romane. In perioada care urmeaza, Doru Postelnicu va fi responsabil de dezvoltarea practicii de litigii bancare a biroului Dentons. Anterior experientei de la BCR, el a lucrat in cadrul Salans (fostul Dentons) in perioada 2006-2011.

Avocatul are o experienta de peste 10 ani in finante-banci, drept societar, litigii si fuziuni si achizitii. Experienta lui in finantari acopera credite sindicalizate, finantare imobiliara si de proiect, finantare de achizitii, credite comerciale, imprumuturi pentru retail, creditare generala pentru societati, datorii prioritare si subordonate.

Doru Postelnicu este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma de master Oeconomicus Internationalibus Wirtschaftsrecht (Dreptul Afacerilor) de la Universitatea Martin Luther, Halle-Wittenberg, Germania, cu specializare in dreptul societatilor comerciale, precum si un Certificat in Administrarea Afacerilor de la Warwick Business School, UK.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri