Knight Frank a intermediat tranzactia prin care societatea de avocatura Dentons isi va muta sediul din Bucuresti, odata cu 2019, intr-un nou spatiu de 1.100 metri patrati, la etajul sapte al cladirii de spatii de birouri The Mark, proiect situat pe Bulevardul Uranus si dezvoltat de S Immo.

"Chiriasul a cautat spatiu de birouri in CBD (Central Business District - n.r.) si a vizitat numeroase proprietati inainte de a lua decizia finala. The Mark a raspuns cel mai bine cerintelor Dentons pentru un spatiu reprezentativ, situat central. Odata cu mutarea, Dentons va beneficia de mai mult spatiu decat avea anterior", potrivit unui comunicat al companiei de consultanta imobiliara Knight Frank.

Cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 24.000 metri patrati, The Mark cuprinsa in doua cladiri, un turn cu 14 etaje si o cladire-podium cu 6 etaje. Proiectul prevede si o parcare cu 345 locuri (300 in subteran si 45 la nivelul solului), precum si spatii dedicate pentru biciclete si statii de incarcare a masinilor electrice.

Printre altele, Knight Frank a mai consiliat in acest an si dezvoltatorul Portland Trust in vanzarea primelor doua cladiri din proiectul de spatii de birouri Oregon Park din Capitala catre Lion's Head Investments, ceea ce a reprezentat cea mai mare tranzactie din piata imobiliara din primul semestru al acestui an, in valoare de circa 150 de milioane de euro.

Retail jobs

Knight Frank reprezinta una dintre cele mai mari retele globale detinute privat in domeniul imobiliar. Avand sediul in Londra, Knight Frank, impreuna cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank, opereaza in 523 birouri, din 60 de tari, pe sase continente unde are peste 18.000 de angajati. Grupul ofera consultanta tuturor tipurilor de clienti, de la proprietari individuali si cumparatori pana la dezvoltatori, investitori si chiriasi corporativi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri