Game World Group, companie care detine mai multe sali de jocuri electronice, a inchiriat o suprafata de 2.000 mp in cladirea de spatii de birouri AFI Tech Park 1 din campusul de business dezvoltat de israelienii de la AFI Europe si localizat in apropierea Palatului Parlamentului. Procesul de semnare a noului contract de inchiriere a fost derulat alaturi de compania de consultanta imobiliara Knight Frank.

Lucrarile de constructie la prima cladire de birouri, AFI Tech Park 1, ce ofera un spatiu de 20.000 mp inchiriabili, vor fi incheiate in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Intregul proiect AFI Tech Park este dispus pe o suprafata totala inchiriabila de 56.000 mp pentru birouri Clasa A si cuprinde doua cladiri de birouri cu P+8 si un turn de birouri de 14 etaje.

Cladirea AFI Tech Park 1 dispune si de 2.000 mp inchiriabili de zona comerciala, pentru care au fost semnate deja contracte de inchiriere cu World Class pentru un spatiu de 1.500 mp si reteaua Quick Service Restaurant 1 Minute pentru 110 mp. Cladirea AFI Tech Park 1 va dispune de un numar de 220 de locuri de parcare subterane. Investitia in prima etapa a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.

"Suntem in continuare in negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, pharma sau FMCG pentru a ocupa prima cladire de birouri", spune David Hay, CEO AFI Europe Romania. Procesul de semnare a noului contract de inchiriere a fost derulat alaturi de compania de consultanta imobiliara Knight Frank, reprezentata de Catalin Stan, director asociat, si Alexandru Bordianu, consultant office division.

Cu o suprafata inchiriabila de aprox. 2.800 mp per etaj, proiectul este conceput pentru a oferi spatii de birouri personalizate. AFI Tech Park dispune si de osala de conferinte comuna de 400 de metri patrati pentru a fi utilizata de viitorii chiriasi ai cladirii.

Citeste si:
CBRE: Companiile prefera birourile din Vestul si Centrul Capitalei
CBRE: Cladirile de spatii de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Everseen a inchiriat 1.250 mp de birouri Iulius Town Timisoara