AFI Tech Park, parc de spatii de birouri dezvoltat de AFI Europe in Capitala are doi noi chiriasi: Connect 44, companie care activeaza in domeniul ingineriei telecomunicatiilor, si Best Chef, un binecunoscut brand de servicii de catering pentru segmentul office din Bucuresti. Cele doua companii au inchiriat o suprafata totala de aproximativ 2.300 mp in prima cladire din AFI Tech Park, iar cu acesti noi chiriasi, parcul de spatii de birouri ajunge la o rata de ocupare de 50%.

Localizat in centrul orasului Bucuresti, in apropiere de Palatul Parlamentului, AFI Tech Park va insuma 56.000 de metri patrati de spatii de birouri, prin doua cladiri cu regim de inaltime P+8 si o cladire turn de 14 etaje. Connect 44, grup cu sediul central in Lucerna, Elvetia, a inchiriat un spatiu de 1.800 mp in AFI Tech Park 1, iar Best Chef va deschide o cantina pe o suprafata de 420 de metri patrati dedicata angajatilor companiilor prezente in aceeasi cladire.

AFI Tech Park va deschide prima cladire a complexului, AFI Tech Park 1, in a doua parte a anului 2018. AFI Tech Park 1 are o rata de ocupare de 50%. Cu o suprafata inchiriabila de 22.000 metri patrati, AFI Tech Park 1 este pre-certificata LEED Platinum. Valoarea de piata a AFI Tech Park 1, care a fost finalizata in iunie 2018, este de 29 de milioane de euro.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de aproape 90.000 metri patrati (GLA) si dispune de peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri