AFI Tech Park, parc de spatii de birouri dezvoltat de AFI Europe in Capitala are doi noi chiriasi: Connect 44, companie care activeaza in domeniul ingineriei telecomunicatiilor, si Best Chef, un binecunoscut brand de servicii de catering pentru segmentul office din Bucuresti. Cele doua companii au inchiriat o suprafata totala de aproximativ 2.300 mp in prima cladire din AFI Tech Park, iar cu acesti noi chiriasi, parcul de spatii de birouri ajunge la o rata de ocupare de 50%.

Localizat in centrul orasului Bucuresti, in apropiere de Palatul Parlamentului, AFI Tech Park va insuma 56.000 de metri patrati de spatii de birouri, prin doua cladiri cu regim de inaltime P+8 si o cladire turn de 14 etaje. Connect 44, grup cu sediul central in Lucerna, Elvetia, a inchiriat un spatiu de 1.800 mp in AFI Tech Park 1, iar Best Chef va deschide o cantina pe o suprafata de 420 de metri patrati dedicata angajatilor companiilor prezente in aceeasi cladire.

AFI Tech Park va deschide prima cladire a complexului, AFI Tech Park 1, in a doua parte a anului 2018. AFI Tech Park 1 are o rata de ocupare de 50%. Cu o suprafata inchiriabila de 22.000 metri patrati, AFI Tech Park 1 este pre-certificata LEED Platinum. Valoarea de piata a AFI Tech Park 1, care a fost finalizata in iunie 2018, este de 29 de milioane de euro.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de aproape 90.000 metri patrati (GLA) si dispune de peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale.

Citeste si:
Toma, AFI: Nu mai poti construi birouri fara o componenta de lifestyle
Emma Toma, AFI Europe: Astazi...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri