AFI Tech Park 1 ajunge la un grad de ocupare de 80% cu doi noi chiriasi: New Work si Afcon Electra

AFI Tech Park, un campus de business dezvoltat de AFI Europe Romania in centrul Capitalei, anunta doi noi chiriasi care se vor muta in prima cladire a noului complex de spatii de birouri: New Work si Afcon Electra Romania. Odata cu aceste noi tranzactii, cladirea AFI Tech Park 1 atinge un grad de ocupare de 80%.

Cladirea AFI Tech Park 1 a fost finalizata in Q3 2018, avand o suprafata inchiriabila totala de 22.000 mp de spatii de birouri clasa A si este situata in apropiere de Palatul Parlamentului si Piata Unirii. Dupa finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zona, oferind 56.000 mp de spatii de birouri clasa A, in cele doua cladiri P+8 etaje si un turn de 14 etajem potrivit unui comunicat al AFI Europe.

AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea LEED Platinum de cladire verde, iar printre serviciile oferite se numara: o sala de conferinte care poate fi inchiriata in regim orar, disponibila tuturor chiriasilor; cardul de membru AFI Tech Park Club, care ofera reduceri si beneficii la restaurantele si furnizorii de servicii din vecinatatea proiectului, precum si sala de fitness World Class, care a inchiriat un spatiu de 1.500 mp in cladirea AFI Tech Park 1.

New Work furnizeaza solutii privind spatiile de lucru pentru clientii din zona corporate, servicii integrate pentru birouri si servicii adresate spatiilor de co-working, fiind unul dintre cei mai mari jucatori din domeniu din Europa Centrala si de Est, cu peste 25 de centre de activitate in Ungaria, Polonia, Cehia, Romania si Ucraina. New Work a inchiriat un spatiu de 2.800 de metri patrati in AFI Tech Park 1 si va opera, de asemenea, sala de conferinte a cladirii.

Tranzactia a fost intermediata de Simona Urse, Associate Director Office Agency in cadrul Crosspoint Real Estate.„Inchirierea spatiului din AFI Tech Park 1 reprezinta intrarea pe piata din Bucuresti a companiei New Work. Intentionam sa dezvoltam cel putin 5 centre in Bucuresti pana in 2020”, a declarat Hubert Abt, CEO New Work.

Citeste si:
Toma, AFI: Nu mai poti construi birouri fara o componenta de lifestyle
Emma Toma, AFI Europe: Astazi...

Cel de-al doilea nou chirias este compania Afcon Electra Romania, lider de piata in dezvoltarea si instalarea sistemelor electrice, termice, sanitare, ventilare si de stingere a incendiilor. Afcon Electra Romania isi va reloca si extinde birourile prin inchirierea unei suprafete de aproximativ 500 mp in AFI Tech Park 1. Compania implementeaza proiecte electro-mecanice pentru centre comerciale, cladiri de birouri, hale industriale, hoteluri si spitale.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri