AFI Europe Romania a inchiriat aproximativ 3.000 de metri patrati de spatii de birouri in AFI Park 4&5 companiei SecureWorks, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de securitate a informatiei, ce ofera solutii focusate exclusiv pe protejarea clientilor de atacurile cibernetice.

Avand 32.000 de metri patrati de spatii de birouri, cladirea AFI Park 4&5 este ocupata in proportie de 70% de multinationale precum Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation – o companie Tessera, VEEAM Software si noul chirias SecureWorks, care are in portofoliu peste 4.300 de clienti din 59 de tari.

Cladirile din AFI Park au obtinut certificarea LEED Gold, oferind o reducere cu aproximativ 40% a consumului total de energie si apa, in comparatie cu o cladire de birouri obisnuita. In plus, spatiile de lucru beneficiaza de multa lumina naturala si aer proaspat in zonele open-space.

Cladirile de birouri se afla intr-o locatie centrala, usor accesibile prin sistemul de transport in comun, cu statia de metrou Politehnica aflata la doar 250 de metri distanta si 12 linii diferite de autobuz si tramvai care deservesc parcul de afaceri si fac ca transportul catre si de la birou sa fie mai eficient si sa duca la o economie de timp.

AFI Europe, subsidiara a AFI Properties, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania.
Portofoliul AFI Europe include centre comerciale si proprietati de retail, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale de mare amploare si cu utilizare mixta. AFI Europe opereaza in Romania, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Letonia.

AFI Europe opereaza in Romania din anul 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si de success mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de peste 82.000 mp si ofera vizitatorilor o vasta zona de divertisment cu multiple optiuni pentru petrecerea timpului liber si peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale, vizitate in medie de 50.000 de clienti pe zi.

In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial ofera o suprafata inchirabila (GLA) de 33.000 de metri patrati, disponibila pe doua etaje ce cuprind peste 100 de branduri nationale si internationale, alaturi de peste 7.000 de metri patrati de divertisment.

Citeste si:
Cine sunt coloșii care domină piața imobiliară din România?
Cine sunt coloșii care domină...

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Palace Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park, cel mai nou si mai avansat parc de business de clasa A din Bucuresti. Parcul ofera 70.000 mp de spatii de birouri, ocupate de companii multinationale din domeniu IT&C. Primele trei cladiri de birouri, cu o suprafata inchiriabila de 38.000 mp sunt inchiriate in proportie de 100%. In februarie 2016, AFI Europe Romania a finalizat constructia AFI Park 4&5, care ofera proiectului o suprafata inchiriabila aditionala de 32.000 mp. AFI Park 4&5 a atins un grad de ocupare de 70%, prin pre-inchirierea catre Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software si SecureWorks.

AFI Europe Romania planuieste in prezent dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati si un proiect de birouri de 20.000 de mp in centrul orasului Brasov.

Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI Europe Romania va dezvolta AFI TECH PARK Bucuresti, un parc de business clasa A cuprinzand 50.000 mp GLA, amplasat in imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott si a Palatului Parlamentului. Parcul de afaceri va consta in 2 cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri, cu multe spatii verzi, spatii moderne, high tech, intr-un centru urban cu o piateta centrala si gradini. AFI TECH PARK va raspunde nevoilor de extindere ale companiilor IT&C din Romania, oferindu-le un spatiu potrivit din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al posibilitatilor de crestere. Faptul ca centrul de birouri este situat in centrul orasului Bucuresti si nu la periferie, ofera proiectului avantajul unic de a fi cautat de companiile multinationale din Romania.

Mai mult, AFI Europe Romania va dezvolta in viitorul apropiat doua proiecte cu utilizare mixta pe terenul de 80.000 mp pe care il detine in orasul Arad si pe terenul de 148.000 mp din Bucurestii Noi din sectorul 1 al Capitalei.

Citeste si:
În Capitală se află în derulare proiecte imobiliare mari de 3,5...
Proiecte imobiliare de peste...

AFI Europe este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, o piata pe care concureaza cu nume mari precum Globalworth, NEPI, Genesis Development sau Immofinanz.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri