AFI Europe Romania, dezvoltator cunoscut pe plan local in special pentru mall-ul AFI Cotroceni si cladirile de birouri AFI Park, a cumparat terenul pe care este in prezent edificata prima faza a ansamblului rezidential AFI City Bucurestii Noi, fosta fabrica Laromet, in suprafata totala de 140.000 de metri patrati, in 2007, in plin boom imobiliar.

”Am cumparat terenul, are in total 140.000 de metri patrati, in 2007, pentru 77,5 milioane de euro. Fabrica a fost relocata, este un fost sit industrial, platforma se transforma intr-un proiect modern, in acest caz rezidential, inclusiv o componenta comerciala pe Bulevardul Bucurestii Noi, langa statia de metrou Laminorului, un centru comercial de 4.000 de metri patrati, care va deservi in mod special rezidentii de aici, dar si publicul larg”, explica Tal Roma, business development manager in cadrul AFI Europe Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont