AFI Europe Romania, dezvoltatorul AFI Tech Park, anunta ca doua noi companii - Hilti Romania si Knauf, cu cele doua divizii din sectorul de constructii, Knauf Gips si Knauf Insulation - s-au alaturat proiectului (aflat in proces de finalizare a primei faze). Tranzactiile pentru Hilti Romania si Knauf au fost asistate de ESOP.

AFI Teck Park va avea la finalizare 56.000 mp de spatii de birouri clasa A, prin doua cladiri P+8 si un turn de birouri de 14 etaje. Recent, AFI Europe Romania, prezenta in Romania din anul 2005, l-a numit pe Doron Klein in functia de CEO incepand cu luna iulie a acestui an. Doron Klein il va inlocui astfel pe David Hay, care a ocupat pozitia de CEO AFI Europe Romania in ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein (foto) are o experienta de peste 15 ani pe piata imobiliara din mai multe tari din Europa Centrala si de Est, cu precadere pe cea din Cehia. El s-a alaturat companiei AFI Europe in 2008, iar din 2011 a ocupat pozitia de CEO pentru operatiunile AFI Europe in Cehia, functie pe care va continua sa o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Ceha, si este fluent in ebraica, engleza si ceha.

David Hay, care a detinut pozitia pentru ultimii 7 ani, s-a alaturat AFI Europe in 2006. Pe langa rolul de CEO al AFI Europe Romania, David Hay a mai ocupat, in trecut, pozitia de CEO pentru regiunea Europa Centrala si de Est, fiind responsabil de operatiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria si Letonia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri