AFI Europe Romania, dezvoltatorul AFI Tech Park, anunta ca doua noi companii - Hilti Romania si Knauf, cu cele doua divizii din sectorul de constructii, Knauf Gips si Knauf Insulation - s-au alaturat proiectului (aflat in proces de finalizare a primei faze). Tranzactiile pentru Hilti Romania si Knauf au fost asistate de ESOP.

AFI Teck Park va avea la finalizare 56.000 mp de spatii de birouri clasa A, prin doua cladiri P+8 si un turn de birouri de 14 etaje. Recent, AFI Europe Romania, prezenta in Romania din anul 2005, l-a numit pe Doron Klein in functia de CEO incepand cu luna iulie a acestui an. Doron Klein il va inlocui astfel pe David Hay, care a ocupat pozitia de CEO AFI Europe Romania in ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein (foto) are o experienta de peste 15 ani pe piata imobiliara din mai multe tari din Europa Centrala si de Est, cu precadere pe cea din Cehia. El s-a alaturat companiei AFI Europe in 2008, iar din 2011 a ocupat pozitia de CEO pentru operatiunile AFI Europe in Cehia, functie pe care va continua sa o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Ceha, si este fluent in ebraica, engleza si ceha.

David Hay, care a detinut pozitia pentru ultimii 7 ani, s-a alaturat AFI Europe in 2006. Pe langa rolul de CEO al AFI Europe Romania, David Hay a mai ocupat, in trecut, pozitia de CEO pentru regiunea Europa Centrala si de Est, fiind responsabil de operatiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria si Letonia.

Citeste si:
Toma, AFI: Nu mai poti construi birouri fara o componenta de lifestyle
Emma Toma, AFI Europe: Astazi...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
AFI Europe cumpara 75% din Casa Radio cu 60 mil. euro