Compania CertSIGN activeaza in domeniul IT, Prestator de Servicii de Incredere Calificat conform Regulamentului eIDAS, specializat in solutii de semnatura electronica, arhivare fizica si electronica, securitate cibernetica si personalizare de carduri. Compania este prezenta la nivel national prin cele 6 sedii si cei peste 400 de reprezentanti din tara.

Prima cladire a noului Business Campus, AFI Tech Park 1, a fost finalizata anul acesta, cu o suprafata inchiriabila totala de 22.000 mp de spatii de birouri clasa A, situat in centrul orasului, in apropiere de Palatul Parlamentului si Piata Unirii. Dupa finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zona, oferind 56.000 mp de spatii de birouri clasa A, in cele doua cladiri P+8 etaje si un turn de 14 etaje. AFI Tech Park 1 a primit pre-certificarea LEED Platinum de cladire verde.

AFI Tech Park va avea o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, la finalizare, si va include doua cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de spatii de birouri.

BuildGreen: 2019 ar putea...
Citeste si: Cele mai importante tendinte din piata de certificari verzi in 2019