Agentia Nationala de Administrare Fiscala va rambursa in octombrie TVA in valoare de 1,1 miliarde lei pentru deconturile cu decizie de rambursare aprobata pana la 5 septembrie, iar prima transa va fi achitata luni, 12 octombrie, in cuantum de 328,8 milioane lei, restul urmand pe 30 octombrie.

"In selectia lunii octombrie au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date D.N.O.R. pana la data de 05.09.2015, exceptie facand deconturile de TVA aferente operatiunilor de import solutionate pana la 25.09.2015", se arata intr-un comunicat al ANAF, citat de Mediafax.

Deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 988 milioane lei, din care se compenseaza 56,09 milioane lei si se restituie 932 milioane lei. Deconturile cu compensare sunt in valoare de 79,66 milioane lei, iar cele cu compensare partiala totalizeaza 32,68 milioane lei, suma de 561,45 milioane lei urmand sa fie restituita in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare. Plata sumelor de restituit, de 932 milioane lei, se va efectua in doua transe, prima pe 12 octombrie, de 328,8 milioane lei, iar restul de 603,2 milioane lei vor fi achitati pe 30 octombrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri