Reteaua britanica Moore Stephens International is continua expansiunea in sud-estul Europei prin lansarea operatiunilor de Contabilitate, Audit si Consultanta in Romania si Moldova.

Operatiunile grupului regional vor fi conduse de Mamas Koutsoyiannis, unul dintre cei mai experimentati oameni de afaceri din industrie, impreuna cu partenerii Andrei Stan – Managing Partner, Moore Stephens Moldova, Valeriu Cernei – Partner IT Audit & Advisory si Vlad Tomosoiu – Managing Partner, casa de avocatura corespondenta.

Reteaua Moore Stephens are o experienta de peste 100 de ani in industria de contabilitate si consultanta in afaceri, timp in care a devenit unul dintre cele mai mare grupuri la nivel global. Astazi reteaua detine 667 de birouri in 105 tari, incorporand 27,081 angajati si venituri de peste 2,682 Bil. USD. Auditul si gestionarea situatiilor fiscale multi-jurisdictionale ale operatiunilor multi-nationale reprezinta nucleul afacerii.

Mamas Koutsoyiannis ocupa functia de CEO al grupului regional Moore Stephens care detine birourile din Romania si Moldova. El are o experienta de peste 19 ani, dintre care 13 ani in Romania, conducand pana de curand o companie de acelasi profil. El este Membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA), membru al Institutului de Contabili Publici Autorizati din Cipru (ICPAC), membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), membru al Corpului de Experti Contabili si Contabililor Autorizati din Romania ( CECCAR ), membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), membru al Asociatiei Contabililor si Auditorilor din Republica Moldova (ACAP), membru al Comitetului de Calitate a ACAP din Republica Moldova, membru al Institutului Auditorilor Interni (IIA). El a fost nominalizat Ambasador ACCA in semn de recunoastere a angajamentului sau de a promova ACCA in Romania si Republica Moldova si in prezent el este membru al Sedintei Comitetului Director ACCA din Romania.

Mamas Koutsoyiannis declara: “Calitatea, transparenta si onestitatea sunt cele trei ingrediente care stau la baza parteneriatelor de succes si suntem onorati ca Moore Stephens ne-a ales ca parteneri regionali. Suntem convinsi ca in aceasta formula putem raspunde nevoilor tot mai numeroase a companiilor locale si internationale, concentrandu-ne pe nevoile specifice fiecarei industrii. Ne propunem ca in urmatoarea perioada sa ne concentram pe consolidarea operatiunilor prin oferirea de servicii cu valoare adaugata, urmand ca in urmatorii doi ani sa ne extindem la nivel local.”

Andrei Stan este Managing Partner al biroului Moore Stephens din Moldova. El are o experienta de peste 8 ani in audit, contabilitate, consultanta si due-dilligence aplicate atat la nivel local cat si international si este membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati din Marea Britanie (ACCA).

Valeriu Cernei detine functia de Partener al departamentului de audit si consultant IT. El are o experienta de peste 14 ani in audit si consultanta IT si este membru ISACA si membru afiliat BCI. Valeriu a realizat mai multe proiecte in domeniul securitatii informationale, auditului IT, IT due diligence, auditul si implementarea proceselor IT si asigurarea continuitatii afacerii pentru diferite institutii din domeniul financiar, retail si industrie din Romania, Moldova si Rusia.

Vlad Tomosoiu este Managing Partner al casei de avocatura corespondenta biroului Moore Stephans din Romania si membru al Baroului Bucuresti. Vlad a fost implicat in diverse domenii conexe corporative si comerciale. Pe parcursul carierei sale, el a dobandit o experienta vasta in consilierea angajatorilor pe o mare varietate de probleme de munca si a fost implicat in diverse proceduri de insolventa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri