Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a mers, joi, la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, pentru a da declaratii in cazul unui incident produs la alegerile prezidentiale din 2014, cand un barbat a reclamat ca a fost scos cu forta de un politist dintr-o sectie de votare.

Primarul Gheorghe Falca a fost chemat la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, dupa ce, potrivit procurorilor, un alegator a reclamat ca la alegerile prezidentiale din anul 2014 a fost scos cu forta dintr-o sectie de votare din Arad de catre un politist, scrie Mediafax.

Conform acelorasi surse, reclamantul sustine ca primarul se afla in sectia de votare in momentul incidentului. Gheorghe Falca a stat la Parchet aproximativ zece minute, iar la iesire a declarat ca a fost invitat "in calitate de martor, in legatura cu un incident din campania electorala".

Ulterior, primarul Gheorghe Falca a afirmat ca a fost chemat la Parchetul Curtii de Apel Timisoara in calitate de martor, calitate care considera ca nu ar trebui sa ii fie atribuita de catre procurori, intrucat nu a fost de fata la incidentul invocat de reclamant.

El a afirmat ca a fost informat ca incidentul a avut loc in ziua alegerilor la o sectie de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde nici nu a fost prezent. Falca a afirmat ca a refuzat sa faca declaratii in fata procurorilor in acest caz, considerand ca politistul si reclamantul trebuie sa isi rezolve singuri problemele.

Citeste si:
Primarul din Arad explica de ce s-a infiintat Alianta Vestului
Primarul din Arad explica de...

Primarul si sotia sa au votat la alegerile prezidentiale din 2014 in alta parte a orasului, la o scoala din cartierul Aradul Nou, in apropierea locuintei lor.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Mii de incidente din timpul asistentei medicale, raportate in 2019