Primarul Gheorghe Falca a fost chemat la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, dupa ce, potrivit procurorilor, un alegator a reclamat ca la alegerile prezidentiale din anul 2014 a fost scos cu forta dintr-o sectie de votare din Arad de catre un politist, scrie Mediafax.

Conform acelorasi surse, reclamantul sustine ca primarul se afla in sectia de votare in momentul incidentului. Gheorghe Falca a stat la Parchet aproximativ zece minute, iar la iesire a declarat ca a fost invitat "in calitate de martor, in legatura cu un incident din campania electorala".

Ulterior, primarul Gheorghe Falca a afirmat ca a fost chemat la Parchetul Curtii de Apel Timisoara in calitate de martor, calitate care considera ca nu ar trebui sa ii fie atribuita de catre procurori, intrucat nu a fost de fata la incidentul invocat de reclamant.

Citeste si:

El a afirmat ca a fost informat ca incidentul a avut loc in ziua alegerilor la o sectie de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde nici nu a fost prezent. Falca a afirmat ca a refuzat sa faca declaratii in fata procurorilor in acest caz, considerand ca politistul si reclamantul trebuie sa isi rezolve singuri problemele.

Primarul si sotia sa au votat la alegerile prezidentiale din 2014 in alta parte a orasului, la o scoala din cartierul Aradul Nou, in apropierea locuintei lor.

Sursa foto: Mediafax Foto