Primarul Aradului, PNL-istul Gheorghe Falca, a invalidat 21.000 de semnaturi rezultate din campania “Fara Penali in Functii Publice”, judetul trecand astfel, practic, sub pragul necesar de 20.000 de semnaturi.

“Vorbim de absolut toate semnaturile aradenilor. Au semnat, dar nu a vrut primarul sa le valideze. Iar Judetul Arad a picat sub pragul de 20.000 de semnaturi minime care trebuiau adunate din judet. Acesta este genul de abuz ireal. Adica oamenii de la USR, voluntarii, au stat in strada sa adune semnaturi timp de 6 luni, zilnic, aradenii s-au mobilizat si au semnat, si vine cineva care se considera patron peste oras si anuleaza vointa cetatenilor”, spun, revoltati, reprezentanti ai USR.

Reamintim ca USR s-a lovit de- a lungul ultimelor sase luni de abuzuri constante atat din partea primarilor, cat si din partea politiei, dar si a cetatenilor. Unii dintre acestia au agresat voluntari, au distrus corturile Fara Penali, sau pur si simplu au luat la bataie membrii ai partidului si voluntari.

LATER EDIT
- reprezentantii USR au declarat ca vor depune plangere penala pentru abuz in functie in situatii precum cea descrisa mai sus.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
USR trimite Avocatului Poporului solicitare pe legea pensiilor speciale
Setari Cookie-uri