Primarul orasului Pucioasa, din judetul Dambovita, Constantin Ana, a semnat initiativa „Fara penali in functiile publice”, declarand ca s-a speriat de ”aceasta ura impotriva PSD”. “Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat. E un gest de normalitate. Si noi suntem oameni, nu maimute”, a declarat edilul, citat de Hotnews.ro.

Primarul din Pucioasa, Constantin Ana, a declarat ca a fost contactat de patru tineri care strangeau semnaturi pentru initiativa „Fara penali in functiile publice” si s-a intalnit cu ei la sediul Primariei, unde a semnat initiativa.

Intrebat ce l-a determinat sa faca acest gest, primarul a spus ca a fost motivat de “aceasta dezbinare intre PSD si tinerii care protesteaza impotriva noastra (PSD n.r.). Eu am vrut sa fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toti o tara normala, sa devenim o tara unita. Am fost speriat de aceasta ura impotriva PSD”.

“Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat. E un gest de normalitate. Si noi suntem oameni, nu maimute. Si noi, PSD-istii tineri, suntem interesati de viitorul acestei tari. Nu am avut un interes personal. In nicio clipa nu mi-a fost teama ca mi se va reprosa ceva din partea conducerii partidului”, a declarat Constantin Ana, in varsta de 40 de ani, membru PSD de 21 de ani.

Sursa foto: Facebook Fara Penali in functii publice

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri