Copresedintele PNL Vasile Blaga, audiat ca martor la DNA, in dosarul Elenei Udrea

Vasile Blaga a venit la DNA, marti, fiind citat pentru a fi audiat ca martor in dosarul Elenei Udrea, in care Camera Deputatilor a dat aviz pentru urmarirea penala a acesteai, copresedintele PNL aratand ca el nu stie ca la PDL sa fi ajuns bani obtinuti ilicit.

Vasile Blaga a fost intrebat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), daca stie ca banii care ar fi fost dati de omul de afaceri Bogdan Buzaianu, pentru a se asigura derularea unui contract cu Hidroelectrica, ar fi ajuns la PDL, acesta spunand ca nu stie asa ceva si nici pe Elena Udrea nu a auzit-o vorbind despre o astfel de situatie, scrie Mediafax.

"Am fost citat in calitate de martor in dosarul 87, intr-adevar cel in care s-au cerut in Parlament avize pentru doamna Udrea, dar nu stiu nimic despre... Fereasca Dumnezeu! Nu stiu asa ceva si nici nu am auzit-o pe doamna Udrea zicand asa ceva", a declarat Vasile Blaga. Intrebat in legatura cu declaratia data de Elena Udrea in fata anchetatorilor in care a mentionat toata conducerea PDL, Blaga a spus: "Nici gand, eu nu stiu despre asa ceva".

Vasile Blaga a adaugat ca el nu a fost prezent cand s-au dat sume de bani la partid, asa cum a sustinut Ana Maria Topoliceanu intr-o declaratie data in fata anchetatorilor.

Elena Udrea a fost pusa, vineri, sub control judicar pe cautiune, stabilita la cinci milioane de lei, in dosarul privind fapte de coruptie legate de vanzarea si renovarea unei vile din Eforie Sud, dar si un contract intre Hidroelectrica si o firma privata, pentru care fostul ministru ar fi cerut aproximativ cinci milioane de dolari. Camera Deputatilor a avizat inceperea urmaririi penale si a retinerii Elenei Udrea in aceasta cauza.

Citeste si:
Dosarul EADS a fost clasat. De ce au luat procurorii aceasta decizie
Dosarul EADS a fost clasat....
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri