Senatorul Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul in care Elena Udrea este cercetata pentru fapte de coruptie privind vanzarea unei vile din Eforie Sud si un contract intre Hidroelectrica si o firma.

Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, in prezent in aceeasi functie la PNL si copresedinte al organizatiei judetene Suceava, a fost citat sa se prezinte pentru a da declaratii in dosarul fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, in care Camera Deputatilor a dat aviz pentru urmarirea penala a acesteia, scrie Mediafax.

Si fostul presedinte al PDL Emil Boc a spus ca se va prezenta, joi, la DNA, unde a fost citat ca martor in dosarul Elenei Udrea.

In acelasi dosar au mai fost audiati, tot in calitate de martori, fostul presedinte al PDL Vasile Blaga, in prezent copresedinte PNL, deputatul PNL Ioan Oltean, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, Anca Boagiu, fost prim-vicepresedinte al PDL, in prezent in aceeasi functie la PNL, si Adriean Videanu, fost presedintele al PDL Bucuresti. Acestia au dat declaratii in legatura cu acuzatia adusa Elenei Udrea ca ar fi finantat in campania electorala din 2012 a PDL cu bani primiti de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu.

Elena Udrea este suspectata ca ar fi finantat campania electorala din 2012 a PDL cu bani primiti de la Bogdan Buzaianu, in schimbul asigurarii derularii unui contract al firmei controlate de omul de afaceri cu Hidroelectrica.

Citeste si:
Fostul sef al CFR SA, audiat la DNA, dupa ce a fost demis de Cuc
Fostul sef al CFR SA, audiat...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Emil Boc, audiat ca martor la DNA, in dosarul Elenei Udrea
Setari Cookie-uri