Biroul de presa al Primariei Sector 1 a comunicat, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii (linx.crji.org), ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare.

"Biroul de presa al Primariei Sector 1 ne-a comunicat telefonic, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii, chiar in ziua in care Victor Ponta a demisionat, ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare. Reprezentantii au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numarul 5, dar dosarul este inca in lucru la inspectorii Primariei Sector 1 si, deci, o autorizatie de functionare nu a fost emisa. Practic, functioneaza ilegal, vom trimite un inspector sa controleze localul si, cel mai probabil, firma va fi amendata, au transmis Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii reprezentantii Biroului de presa al Primariei Sector 1", scrie linx.crji.org.

Cofetaria "Mara Mura" a fost deschisa in urma cu trei saptamani, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, langa Ateneul Roman, potrivit unui anunt facut pe pagina de Facebook.

Am deschis dulcegaria si astazi soarele ne-a ajutat sa ne amenajam si mica terasa. Multumim prietenilor care ne-au...

Posted by Mara Mura on Wednesday, October 14, 2015

Sursa foto: Mara Mura/Facebook.com