Gabriel Biris, unul dintre partenerii sai fondatori ai casei de avocatura Biris Goran, i s-a propus sa ocupe functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor, condus de catre ministrul Anca Dragu, urmand a fi responsabil de reforma legislativa in domeniul fiscalitatii.

Numirea lui Gabriel Biris a fost deja publicata in Monitorul Oficial, vineri, 11 decembrie. Conform legislatiei in vigoare, Gabriel si-a suspendat activitatea in Baroul Bucuresti. Societatea Biris Goran va continua sa fie condusa de Victor Constantinescu, unul dintre cei doi actuali parteneri coordonatori, caruia i se va alatura Gelu Goran in functia de conducere in absenta lui Gabriel Biris. Departamentul de taxe va fi coordonat de Ruxandra Jianu, care a condus departamentul de taxe al Biris Goran impreuna cu Gabriel Biris.

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006 si ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, finantari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa.