Dupa ce Gabriel Biris a fost numit secretar de stat pentru legislatie fiscala in cadrul Ministerului Finantelor, societatea Biris Goran va continua sa fie condusa de catre Victor Constantinescu, unul dintre cei doi actuali parteneri coordonatori, caruia i se va alatura Gelu Goran, arata societatea de avocatura.

Gabriel Biris, unul dintre partenerii sai fondatori ai casei de avocatura Biris Goran, i s-a propus sa ocupe functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor, condus de catre ministrul Anca Dragu, urmand a fi responsabil de reforma legislativa in domeniul fiscalitatii.

Numirea lui Gabriel Biris a fost deja publicata in Monitorul Oficial, vineri, 11 decembrie. Conform legislatiei in vigoare, Gabriel si-a suspendat activitatea in Baroul Bucuresti. Societatea Biris Goran va continua sa fie condusa de Victor Constantinescu, unul dintre cei doi actuali parteneri coordonatori, caruia i se va alatura Gelu Goran in functia de conducere in absenta lui Gabriel Biris. Departamentul de taxe va fi coordonat de Ruxandra Jianu, care a condus departamentul de taxe al Biris Goran impreuna cu Gabriel Biris.

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006 si ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, finantari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri