Agentia Nationala de Integritate nu poate justifica o suma de peste 200 de mii de euro din averea senatorului Alexandru Mazare

ANI a informat joi ca a constatat existenta "unei diferente nejustificate in cuantum de aprox. 210.775 Euro, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatului" de catre senatorul Alexandru Mazare (PSD).

"Diferenta identificata de catre inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de catre persoana evaluata, a unor depozite bancare in cuantum de 160.775 Euro la o unitate bancara de pe teritoriul Statului Israel precum si din achizitionarea unui imobil pentru care a fost achitat pretul de 50.000 Euro", se precizeaza intr-un comunicat al ANI, conform Mediafax.

In consecinta, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta, pentru inceperea actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Mazare, senatorul fiind informat despre aceasta actiune.
ANI a precizat ca Alexandru Mazare nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

ANI a informat joi ca a constatat existenta "unei diferente nejustificate in cuantum de aprox. 210.775 Euro, intre averea dobandita si veniturile realizate.

Citeste si:
Dancila, sesizata la ANI cu privire la veniturile declarate
Viorica Dancila, sesizata la...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri