"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului-Ministru", a anuntat Fiscul pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Potrivit notificarilor, sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile. ANAF pune astfel in executare o sentinta penala din 2013, prin care statul a intrat in posesia imobilelor.

ANAF a transmis joi seara ca, pentru notificarea de evacuare a cladirilor in care functioneaza posturile tv ale grupului Intact, a trimis luni la sediul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti un singur echipaj, format din patru executori fiscali, si ca patru persoane au fost legitimate pentru inmanarea notificarilor.

Executorii au folosit cele patru autoturisme utilizate de serviciul Executari silite si cazuri speciale si serviciul Valorificare sentinte penale din DGRFP Bucuresti si inscriptionate cu sigla ”ANAF” si cu sintagma "Executari silite".