In decembrie 2014 ANAF a decis sa oblige Farmec la plata a aproximativ 15 milioane euro, suma reprezentand recalcularea platii accizelor aferente alcoolului folosit in retetele produselor pe care societatea le are in portofoliu. In prima etapa, echipa Biris Goran a obtinut in instanta admiterea actiunii de suspendare a executarii deciziei de impunere emisa de ANAF pana la solutionarea pe fond a actiunii prin care se solicita anularea deciziei mentionate.
Echipa care a reprezentat societatea Farmec in instanta a fost condusa de Mihai Nusca, partener, iar echipa de taxe care a oferit consultanta in acest caz a fost condusa de Ruxandra Jianu.

"Sentinta pronuntata de magistratii Curtii de Apel Cluj are multe consecinte juridice favorabile, printre care aceea ca pune la adapost peste 600 de locuri de munca, precum si faptul ca ajuta Farmec sa isi continue activitatea si ascensiunea pe piata romaneasca si internationala”, afirma Mihai Nusca, partener Biris Goran.

Biris Goran este o societate de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Casa de avocatura ofera servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, litigii, finantari, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa.