”Eu nu am luat un leu de la Partida Romilor. Merg sa fac pedeapsa pentru ca trebuie sa platesc pentru alte persoane.”, a declarat Nicolae Paun, ajuns la arestul Politei Capitalei pentru a se preda dupa ce judecatorii au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele sau, potrivit Mediafax. Acesta a facut referire si la parlamentarul Madalin Voicu, cercetat in acelasi dosar, pentru care deputatii au respins cererile DNA de retinere si arestare.

"Madalin Voicu trebuie sa stea acasa, ca a sarit opinia publica. Eu, tiganul din Ferentari, trebuie sa stau in arest. Eu trebuie sa le trag pe toate.Madalin Voicu nu e arestat pentru ca e iubit de populatie, e apreciat in Parlament. Eu de aceea nu m-am prezentat in Parlament, pentru ca am vrut sa voteze cum au crezut de cuviinta. Au dovedit ca sunt partinitori. Eu recunosc interceptarile. Cand ii injuram pe procurori vorbeam cu Madalin Voicu", a spus deputatul Nicolae Paun.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Nicolae Paun, care este acuzat de spalare de bani, deturnare de fonduri, evaziune fiscala si alte infractiuni de coruptie.

Sursa foto: Mediafax Foto