"(…) Putem construi impreuna, pe termen lung, oferindu-le clientilor nostri toate instrumentele necesare: servicii juridice si fiscale integrate in cadrul proiectelor complexe de fuziuni-achizitii, divizari si reorganizari, restructurari de grup, precum si servicii de consultanta fiscala acoperind toate domeniile, precum impozit pe profit, TVA, impozit pe venit si contributii sociale, impozite si taxe locale etc.", a declarat Adriana Stoian, potrivit unui comunicat al firmei de avocatura.

Noul Tax Partner al Bulboaca & Asociatii are o experienta profesionala de peste 16 ani in domeniul consultantei fiscale.

Adriana Stoian a coordonat proiecte semnificative ale unor corporatii nationale si multinationale de renume care activeaza in diverse domenii de activitate precum retail, farmaceutic, petrol si gaze, imobiliar, energetic etc, potrivit comunicatului.

Citeste si:

Anterior, Adriana Stoian a lucrat in perioada ianaurie 2000 – iulie 2010 ca tax manager si manager la PricewaterhouseCoopers, iar in august 2010 – martie 2013 ca tax manager la Rompetrol.

Din martie 2013 si pana sa intre in echipa Bulboaca & Asociatii, Adriana Stoian a fost tax director la Transfer Pricing Services, firma specializata in consultanta privind preturile de transfer.