Vasile Blaga a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde este audiat in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie legate de retrocedari ilegale faucte de ANRP, conform Mediafax.

Copresedintele PNL a declarat, la intrare in sediul DNA, ca a fost citat intr-un dosar de abuz in serviciu.

Potrivit unor surse judiciare, Vasile Blaga a fost chemat de procurorii DNA sa dea declaratii in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie privind retrocedari ilegale facute de ANRP.

Intrebat daca avea cunostinta de neregulile de la ANRP, Blaga a spus „nu am fost implicat, procurorii vor face lumina in aceste cazuri”.
Procurorii anticoruptie au investigat in ultimii ani mai multe presupuse fapte de coruptie de la ANRP, unele dintre dosare fiind deja trimise in judecata. In cauzele ramase in curs de instrumentare la DNA au fost audiati, de la inceputul acestui an, ca martori, printre altii, Emil Boc, Catalin Predoiu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea.




-stire in curs de actualizare-

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri