Traian Basescu a declarat , la intrarea in sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, ca nu stie in ce calitate a fost chemat de procurori, conform News.ro

Traian Basescu a precizat ca ce poate sa spuna deocamdata este ca stie de o plangere facuta in urma cu mai multi ani de senatorul Ioan Ghise.

La inceputul anului 2013, senatorul Ioan Ghise a depus o plangere la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in care i-a reclamat pe Traian Basescu si angajati de la SPP, aratand ca a fost scos cu forta de la receptia data la sfarsitul lunii noiembrie 2012, de Administratia Prezidentiala, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Citeste si:

De la Parchetul instantei supreme, dosarul a ajuns la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, declara in 1012 ca Ioan Ghise a fost indepartat de la receptie pentru un incident prin care i-a deranjat pe ceilalti invitati, respectiv prin modul in care era imbracat si prin scandari.

Ghise a mers la receptie imbracat pe sub camasa cu un tricou pe care era scris “Poporul a decis, Basescu e demis", mesaj prin care facea referire la faptul ca Traian Basescu ar fi trebuit demis in urma referendumului din luna iulie 2012.

Sursa foto: Mediafax Foto