Politistii bucuresteni au efectuat, in noaptea de vineri spre sambata, o razie in zona Garii de Nord din Capitala, legitimand peste 300 de persoane si verificand aproape 150 de autoturisme. In urma actiunii au fost aplicate 55 de amenzi, in valoare de 22.100 de lei.

In noaptea de vineri spre sambata, 44 de politisti bucuresteni si noua jandarmi au actionat in perimetrul Garii de Nord din Capitala, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor si contraventiilor, anunta Politia Capitalei, potrivit News.ro.

Au fost legitimate 311 persoane, fiind constatata comiterea unei infractiuni de fals privind identitatea. Totodata, politistii Brigazii Rutiere au verificat 147 de autoturisme, au testat 77 de persoane privind consumul de alcool si au retinut cinci permise de conducere si trei certificate de inmatriculare.

Politistii au aplicat 55 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 22.100 de lei.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri