Un executor judecatoresc scoate la licitatie mai multe tablouri si sculpturi apartinand lui Paul Al Romaniei, fondurile obtinute urmand sa intre in posesia unui cetatean britanic, catre care Al Romaniei are o datorie de mai multe milioane de lire sterline.

Valoarea totala a preturilor de pornire a celor 11 picturi si sculpturi este de 19.000 de euro. Operele scoase la vanzare apartin unor artisti precum Ludovic Basarab, Dan Hatmanu si Arthur Verona, iar valoarea acestora variaza intre 500 de euro si 5.000 de euro.

Toate operele de arta sunt din secolul XX.

“La data de 1 septembrie 2016, ora 10, la adresa din Bucuresti, strada Alexandru Philippide, nr 6, sector 2, se vand la licitatie publica urmatoarele bunuri mobile”, potrivit unui anunt publicat de Biroul executorului judecatoresc Raduta Nicoleta.

Executarea silita are loc in urma unei cereri formulate de creditorul Marco Robert Houston, in baza unei decizii a instantei din Marea Britanie si recunoscuta de justitia din Romania, impotriva “debitorilor Al Romaniei Paul-Phillipe (…) si A Romaniei Lia-Georgia”.

Vezi in urmatoarele slide-uri cele mai importante opere de arta si cum a ajuns Paul Al Romaniei in aceasta situatie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri