Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in perioada 6- 31 decembrie 2016 zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala si ramase definitive, a anuntat marti autoritatea.

In Bucuresti sunt scoase la licitatii bunuri fostului director al Directiei Privatizare - Concesionare a ADS, Vlad-Nicolae Savulescu, care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, in august 2014, la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), conform News.ro.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a recuperat in luna august 2,5 milioane lei in dosarul ICA, in urma vanzarii, prin licitatie publica, a vilei lui Vlad Nicolae Savulescu, situata in sectorul 1 al Capitalei. Tot in Bucuresti vor fi scoase la licitatie si proprietatile companiei Akparom. Doi dintre administratorii companiei Akparom au facut parte dintr-un grup infractional care a fost condamnat pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Totodata, vor fi scoase la licitatie si bunurile omului de afaceri Andrei Amisculesei din Botosani, care a primit la inceptul acestui an sentinta de a stat trei ani in inchisoare. La licitatiile Fiscului se vor mai valorifica bunuri din Iasi ale debitorilor Mihai Tudor Deleanu si Marius Florin Usturoi. ANAF va organiza licitatii si pentru imobilelelor detinute de Cunesteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Lucian Ciobanu si Nicolae Dan Ciobanu, din Ploiesti.

In cadrul licitatiilor vor mai fi scoase la vanzare bunuri din Cluj-Napoca care apartin lui Bogdan Nicolae Cioara, Titus Iliuta si Virginia Retegan. Din Galati se vor valorifica bunuri apartinand lui Claudiu Iacob si Gevorg Saradjian. La Brasov sunt scoase la licitatie bunuri ale lui Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs si Samarghitian Petru Aurel si Florin Podea.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri