Perchezitii DNA la Politia de Frontiera Arad si mai multe vami; 13 politisti de frontiera suspectati de luare de mita au fost ridicati si dusi la audieri

Procurorii DNA din Timisoara au descins, miercuri dimineata, la Politia de Frontiera Arad, precum si la vamile Nadlac 1 si 2, Varsand si Turnu, in urma actiunii 13 politisti de frontiera suspectati de luare de mita fiind ridicati si dusi la audieri, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Politistii de frontiera ridicati in urma deschinderilor care au avut loc, miercuri dimineata, la Politia de Frontiera Arad, vamile Nadlac 1 si 2, Varsand si Turnu sunt suspectati ca primeau intre 5 si 10 euro ca sa lase diverse persoane sa introduca in tara diferite cantitati de tigari de contrabanda, potrivit unor surse din randul anchetatorilor, conform News.ro.

Pentru un transport mai mare, agentii ar fi cerut 42.000 de euro, insa acesta nu a mai fost efectuat, mai arata sursele citate. Potrivit acelorasi surse, 13 politisti de frontiera, care au fost monitorizati timp de mai multe luni, sunt suspectati de luare de mita. Acestia au fost dusi la sediul DNA Timisoara pentru audieri.

Sursa foto: Shutterstock/Anton Prado PHOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri