Presupusul autor al jafului de la Castelul Corvinilor, din 1 Mai, cand a fost furata suma de 170.000 de lei, a fost depistat si retinut de politisti in incinta Spitalului Municipal Hunedoara, scrie News.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, politistii au reusit, vineri, identificarea unui barbat in varsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, banuit ca ar fi sustras suma de bani rezultata din incasarea taxei de vizitare a castelului Huniazilor (castelul Corvinilor), din municipiul Hunedoara.

Barbatul a fost ridicat de politisti din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (sectia Ortopedie) si audiat in legatura cu infractiunea de furt calificat comisa in noaptea de 1 spre 2 mai.

Politistii au dispus retinerea barbatului pentru 24 de ore, iar sambata acesta urmeaza sa fie dus la Parchetul Judecatoriei Hunedoara, in vederea luarii masurilor legale.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca barbatul, Gabriel Gal, este cunoscut pentru mai multe infractiuni de furt comise in strainatate.

Sursele citate spun ca dupa ce a furat banii din casa de bilete a Castelului Corvinilor, barbatul a sarit de pe un zid al cetatii, iar cand a cazut si-a rupt un picior. El a mers la Spitalul Municipal Hunedoara, unde i-a fost pus piciorul in ghips si a ramas internat la Sectia de Ortopedie.

Anchetatorii care au mers la spital pentru a-l ridica pe barbat au gasit asupra acestuia doar 1.800 de lei, restul sumei nefiind recuperata pana acum.

In dimineata zilei de 2 mai, Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata prin Serviciul Apeluri de Urgenta 112, de catre agentul unei firme de paza despre faptul ca, in timp ce se afla in serviciul de paza la Castelul Huniazilor, a constatat ca persoane necunoscute au patruns in incinta castelului si, prin spargerea unui geam, au sustras din casa de bilete suma provenita din incasari. Este vorba de 170.000 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri