Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) fac, sambata, doua perchezitii in biroul unui profesor de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, dar si la domiciliul acestuia, in urma unei actiuni de flagrant in timpul careia acesta a primit 450 de euro mita de la mai multi studenti pentru a promova restantele.

Surse juridice au declarat, sambata, pentru News.ro, ca ofiterii DGA fac doua perchezitii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, intr-un dosar de luare de mita.

”Perchezitiile au loc in biroul unui profesor si la domiciliul acestuia, dupa o actiune de flagrant in timpul careia a primit 450 de euro cu titlu de mita de la mai multi studenti”, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, banii - cate 50 de euro de fiecare student - erau oferiti pentru promovarea examenelor din sesiunea de restante.

Actiunile se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj.

Potrivit publicatiei ”Ziar de Cluj”, ar fi vorba despre profesorul universitar Ioan Ardelean de la Facultatea de Mecanica.

Sursa foto: Wolfgang Zwanzger / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri