Perchezitii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca: un profesor care ar fi primit mita de la studenti pentru a promova restantele

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) fac, sambata, doua perchezitii in biroul unui profesor de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, dar si la domiciliul acestuia, in urma unei actiuni de flagrant in timpul careia acesta a primit 450 de euro mita de la mai multi studenti pentru a promova restantele.

Surse juridice au declarat, sambata, pentru News.ro, ca ofiterii DGA fac doua perchezitii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, intr-un dosar de luare de mita.

”Perchezitiile au loc in biroul unui profesor si la domiciliul acestuia, dupa o actiune de flagrant in timpul careia a primit 450 de euro cu titlu de mita de la mai multi studenti”, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, banii - cate 50 de euro de fiecare student - erau oferiti pentru promovarea examenelor din sesiunea de restante.

Actiunile se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj.

Potrivit publicatiei ”Ziar de Cluj”, ar fi vorba despre profesorul universitar Ioan Ardelean de la Facultatea de Mecanica.

Sursa foto: Wolfgang Zwanzger / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Restantele la creditele in lei au crescut cu 3%
Setari Cookie-uri