UPDATE Fostul premier Sorin Grindeanu, audiat la DNA in calitate de martor

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat, miercuri, la DNA, in calitate de martor. Acesta nu a vrut sa precizeze in ce dosar.

Sorin Grindeanu a iesit de la DNA dupa mai bine de trei ore, spunand ca a fost audiat in calitate de martor, potrivit News.ro.

"Asa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot sa le declar. Nu vreau si nu pot sa dau amanunte din acest dosar. (...) Eu cred ca am fost clar - calitatea mea este cea de martor, amanunte din dosar nu pot sa comunic (...) Am spus adevarul si ceea ce stiam eu", a spus Sorin Grindeanu.

Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca audierea sa nu are legatura cu perioada in care era viceprimar si cu dosarul DNA privind imobilele din Timisoara, in care sunt acuzati primarul Nicolae Robu si fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmand din nou ca el nu are nicio implicare in acest caz pentru ca nu a avut, ca viceprimar, atributii in domeniul patrimoniului orasului.

Sorin Grindeanu le-a vorbit insa jurnalistilor despre dorinta sa de a fi reprimit in PSD, partid din care a facut parte inca din 1996 si a spus ca asteapta sa fie judecata contestatia sa fata de excluderea din PSD.

Citeste si:
Cu cat il rasplatea Dragnea pe Ghizdeanu pentru ca-i facea PIB-ul mare
Cu cat il rasplatea Dragnea...

Sursa foto: Agerpres / Vadim Ghirda

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Klaus Iohannis a contestat la CCR legea privind identitatea de gen
Setari Cookie-uri