Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii din Guvernul Ciolos, precizeaza intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook ca dosarul DIICOT, ce il vizeaza pe chirurgul Mihai Lucan si pe fiul acestuia, este alcatuit ”ntr-o masura covarsitoare din rezultatul controalelor si celor doua rapoarte devastatoare ale Corpului de Control al Ministrului Sanatatii de anul trecut”

Procurorii DIICOT au realizat, pe 20 decembrie, 5 perchezitii la Cluj, intr-o cauza vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de delapidare cu consecinte deosebit de grave. Una dintre perchezitii a avut loc la domiciuliul chirurgului Mihai Lucan, de unde au fost fost adunate mai multe probe, procurorii stabilind punerea chirurgului si a fiului acestuia sub control judiciar.

In urma acestor evenimente, Vlad Voiculescu a publicat pe pagina sa de facebook o postare sub denumirea de „Caracatita domnului Lucan” in care ofera cateva detalii privind ancheta, dar si modalitatea prin care chirurgul incerca sa ia legatura cu acesta in perioada in care era ministru.

"Ceea ce nu stiu multi este ca #dosarul DIICOT este intr-o masura covarsitoare alcatuit din rezultatul controalelor si celor doua rapoarte devastatoare ale Corpului de Control al Ministrului Sanatatii de anul trecut. A fost pentru prima data cand cineva din partea Ministerului Sanatatii indraznea sa calce pe ceea ce devenise mosia privata a domnului Lucan.", se arata in postarea de pe Facebook a lui Vlad Voiculescu

"In scopul securizarii activitatii sale, inculpatul Lucan Mihai a facut demersuri in vederea activarii altui post telefonic. l-a contactat pe numitul TARUS VALENTIN-NORBERT (presedinte al SC ,,Farmaceutica REMEDIA” S.A.) pe care l-a intrebat daca il cunostea pe ministrul sanatatii la data respectiva, in persoana numitului VOICULESCU VLAD VASILE, solicitandu-i totodata o intalnire, potrivit referatului de arestare. In ziua de 26.09.2016 ora 21:42:43 a purtat o discutie telefonica cu numitul DANCU VASILE (la data faptelor vicepremier in Guvernul Romaniei), solicitandu-i ajutorul pentru a-l informa pe primul ministru al Guvernului Romaniei despre situatia existenta", se mai arata in referat.", mai precizeaza acesta.

Citeste si:
Proiectele Asociației Magic născute sub zodia Covid. E primul an...
Asociația Magic se pregătește...

Sursa foto: agerpresfoto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Este sau nu temperatura dată cu caracter personal?
Setari Cookie-uri