Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august.

Continua astfel seria audierilor in dosarul violentelor din 10 august. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost chemat in fata procurorilor militari in calitate de martor, citeste Digi24.

Pe de alta parte, si familia barbatului care a murit la 9 zile dupa protestul din 10 august a fost audiata vineri la Parchetul General. Sotia si fiica lui Ilie Gazea au dat procurorilor explicatii in legatura cu starea de sanatate a barbatului in ziua protestului. Ele spun ca, in afara de anemie, el nu mai avea nicio alta afectiune si ca gazele folosite de jandarmi i-ar fi adus sfarsitul. In plus, familia spune ca si medicii au o parte din vina, deoarece barbatul nu ar fi fost transferat la un spital din Bucuresti in timp util.

Dupa moartea lui Ilie Gazea, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine nu sunt nocive si ca cel mai probabil, barbatul era deja bolnav atunci cand a ajuns in Piata Victoriei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri